0850 433 2 724

Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Sözleşmesi Etkin Filo Tedarik ve Yönetim A.Ş.'nin (“AUTOCARD”) sahibi olduğu www.autocard.com.tr ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikasını içerir. Autocard’nin sahibi olduğu  www.autocard.com.tr ve/veya sair internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Autocard adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Autocard, Autocard iştirakleri,Autocard anlaşmalı tedarikçileri,Autocard iş ortakları, Türk Elektronik Para  Aş (Param ) ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Autocard Hizmet Kartı bireysel müşteriler yanında toplu olarak iş ortaklığı kapsamında firmalara da satılması ve iş ortaklığı firmalar aracılığı ile bireysel kullanıcılara verilmesi durumunda, nihai bireysel kullanıcı autocard web sitesi üzerinden kart aktivasyonunu yapacak olup, bu aktivasyon ile birlikte kart sahibi kişisel tüm bilgilerine Autocard’ın erişimini kabul etmiş olacaktır. Bu kapsamda kart sahibi olan üyeler veya bireysel olarak kart edinen kart sahibi tüm üyelerin iletişim bilgileri dahil tüm kişisel verileri Autocard tarafından depolanacak veya üye işyerleri ile veya müşterileri ile paylaşılabilecektir. Bireysel kart sahibi üyelik sözleşmesini imzalamakla, iş ortaklığı kapsamında kart sahibi olan kart sahibi ise kart aktivasyonunu yapmakla bu durumu peşinen kabul etmiş sayılacaktır. Autocard Kart sahibi üyenin iletişim bilgileri ile kişisel tüm verilerini Param ile paylaşabilecektir.

Autocard, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine bireyselleştirilmiş (kişiselleştirilmiş) erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

Autocard müşterilerinin  www.autocard.com.tr internet sitesinin mobil versiyonu-aplikasyonunun (akıllı cihaz uygulamasının) kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile Autocard, Autocard iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilecektir.

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Autocard’a ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Autocard’ne ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Autocard’ne her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

Autocard tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir.

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

Autocard’a ait internet sitesi ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Autocard’ne aittir.

Autocard üyelik iptal işleminizi  info@autocard.com.tr  adresine e-mail göndererek veya işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Autocard işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Autocard ve/veya  www.autocard.com.tr internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Autocard’nin zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

Autocard'a aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

ETKİN FİLO TEDARİK VE YÖNETİM A.Ş. 

Hasanpaşa Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Cad. Güran 2 Apt. 23/2 D:15, 34722 Kadıköy/İstanbul

info@autocard.com.tr 

Tel 1: 0850 433 2 724
Tel 2: 0216 709 32 86
Faks: 0216 414 05 89

© 2019 AutoCard Club bir Etkin Filo Tedarik ve Yönetim A.Ş. markasıdır. Tüm Hakları Saklıdır.